KRT Taman Jasmin (Fasa 1)

KRT Taman Jasmin atau Kawasan Rukun Tetangga Taman Jasmin telah diberi peluang kepada Jawatankuasa baru bagi tempoh 2010~2011 yang dipengerusikan oleh En.Mohd Arfian Ahmad. Perlantikan semua AJK telah dilaksanakan pada 17hb Disember 2009. Harapan agar Ahli Jawatankuasa baru ini mendapat sokongan padu dari penduduk Taman Jasmin, Senawang. Kerjasama dari semua pihak amatlah dialu-alukan bagi meningkatkan perpaduan dan integrasi nasional antara penduduk pelbagai kaum di Taman Jasmin, Senawang.

Sunday, December 26, 2010

Foto Program Bersih Kolam Tadahan Hujan

 
 
 
 
 
TERIMA KASIH kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program Gotong-Royong Membersihkan Kolam Tadahan Hujan pada hari Ahad 26hb Dismber 2010. Kehadiran peserta kira-kira 30 orang yang juga disertai olah kanak-kanak dan warga asing yang tinggal berdekatan telah melancarkan program tersebut. Sarapan pagi, makan tengahari dan minum petang telah disediakan.

Acara yang paling dinantikan adalah usaha menangkap ikan sembilang setelah air kolam tersebut dikeringkan. Ramai penduduk setempat datang menonton dan bersorak apabila cubaan menangkap ikan yang boleh dilihat cuba melarikan diri. Hasil tangkapan kira-kira 30 ekor ikan sembilang yang agak besar dibahagikan kepada mereka yang telah sama-sama bergotong-royong. Program selesai jam 6:30petang.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian tuan-puan memberikan komen di blog ini.

-Pengerusi-
(moderator)