KRT Taman Jasmin (Fasa 1)

KRT Taman Jasmin atau Kawasan Rukun Tetangga Taman Jasmin telah diberi peluang kepada Jawatankuasa baru bagi tempoh 2010~2011 yang dipengerusikan oleh En.Mohd Arfian Ahmad. Perlantikan semua AJK telah dilaksanakan pada 17hb Disember 2009. Harapan agar Ahli Jawatankuasa baru ini mendapat sokongan padu dari penduduk Taman Jasmin, Senawang. Kerjasama dari semua pihak amatlah dialu-alukan bagi meningkatkan perpaduan dan integrasi nasional antara penduduk pelbagai kaum di Taman Jasmin, Senawang.

Monday, April 4, 2011

MPS Turun Padang

Semalam 04 April 2011 kira-kira jam 5.30ptg KRT telah dikunjungi oleh Majlis Perbandaran Seremban yang hadir seramai lebih kurang 10 orang bagi melaksanakan Program Turun Padang bagi melihat sendiri kawasan dan lokasi yang menghadapi masalah. Antara tumpuan yang perlu dititikberatkan atau diperpaiki adalah:

1. Longkang 2.Lampu 3.Jalan 4.Kebersihan 5. Tanah Runtuh 6. Keselamatan 7.Tapak Permainan 8.Gangguan anjing 9.Pokok yang rendang dan lain-lain.

Dengan adanya program seperti ini pihak KRT dapat secara terus mengadu masalah sebenar yang ditanggung oleh Taman Jasmin, Senawang. Kami berharap segala laporan yang telah direkodkan akan dapat diselesaikan dengan kemampuan pihak MPS.

Penduduk amat berharap agar pihak MPS mampu untuk memastikan keindahan Taman Jasmin sepertimana yang dikehendaki.

Terima kasih.

Turut hadir:
1. En. Mohd Arfian Ahmad (Pengerusi KRT)
2. En.Sani Bin Ali (Setiausaha KRT)
3. En.Ashadi Bin Kadir (AJK KRT)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian tuan-puan memberikan komen di blog ini.

-Pengerusi-
(moderator)